Lëmsh

Pakistanezi që synon 100 rekorde Guinness

Pakistanezi që synon 100 rekorde Guinness

Thyerja e një rekordi dhe përfshirja në Librin e Rekordeve Guinness është shpesh një nga dëshirat kryesore për njerëzit. Por një pakistanez, nuk dëshiron të ndalet vetëm me një rekord.

Ai është duke punuar në një qëllim tejet ambicioz.