Lëmsh

Shanin vizitorët në kor, merret masa ndaj 5 papagajve

Foto: Ilustrim
 

Autoritetet në një kopsht zoologjik në Lincolnshire, Angli, vendosën të ndanin 5 papagaj, pasi kishin mësuar fjalë fyese dhe shanin vizitorët.

Papagajtë Billy, Eric, Tyson, Jade dhe Elsie iu bashkuan kolonisë prej 200 papagajsh gri në “Qendrën e Jetës së Egër” në Lincolnshire në muajin gusht dhe shumë shpejt mësuan të shanin me fjalë të pista.