Lëmsh

Hajduti ia kthen rrogën shokut pas 40 vjetësh

Hajduti ia kthen rrogën shokut pas 40 vjetësh

Ndërgjegjja nuk njeh kohë. Kjo është arsyeja pse një hajdut përmirësoi gabimin për krimin e kryer 40 vjet më parë dhe ia ktheu paratë e vjedhura pronarit të ligjshëm.

Ngjarja u regjistrua në Venecia të Italisë, ku një ish-sindikalist dhe militant komunist tashmë në pension, Francesco Di Cataldo, gjeti një pako me 200 euro dhe një biletë që pranonte vjedhjen, në kutinë postare.