Lëmsh

“Spidermani” francez ngjitet në një nga ndërtesat më të larta në Frankfurt

VIDEO: AP

Policia gjermane ka thënë se “Spidermani” francez Alain Robert do të përballet me hetime për krim dhe mund të gjobitet pasi është ngjitur në një nga ndërtesat më të larta në Frankfurt.

Robert, i njohur si “Spidermani” për shkak të ngjitjeve të tij, arriti majën në objektin e zyrave të Deutsche Bahnit në kryeqytetin financiar të Gjermanisë të enjten.