Lëmsh

Ndeja në Hagë, 25 minuta para kthimit të karantinës, po bën bujë

 

Një video nga një ndejë në Hagë është bërë virale. Në Twitter është shpërndarë videoja e ndejës brenda një lokali ku plot mysafirë vallëzojnë, kërcejnë mbi tavolina dhe shihen duke pirë.

Në përshkrimin e videos është thënë: “Numërimi deri të mbyllja e pjesshme. Skenë nga Haga 25 minuta para futjes në fuqi të rregullave të reja”.