Lëmsh

Ish-modelja yll, përfundon si mbledhëse ushqimesh nga kazanët e mbeturinave

 

Ish-gruaja e yllit të “Baywatch”, Jeremy Jackson u pa së fundmi duke jetuar në rrugët e Venecia Beach, pasi u zhduk nga syri i publikut dy vjet më parë.

Loni Willison, dikur një yll, sot shihet duke mbledhur mbeturina dhe e shkatërruar plotësisht.