Lëmsh

Me 30 mld euro pasuri, 4 gra dhe qenin Komandat të FA, tailandezët kërkojnë rrëzimin e Mbretit

Me 30 mld euro pasuri, 4 gra dhe qenin Komandat të FA, tailandezët kërkojnë rrëzimin e Mbretit

Ka shumë arsye se pse Mbreti Maha Vajiralongkorn i Tailandës mund të mos ketë respektin e 70 milionë personave.

Veshjet e çuditshme apo tatuazhet false të tij, janë ndër arsyet më të vogla që e bëjnë të duket i papëlqyeshëm në syrin e publikut.