Lëmsh

Inagurohet në Dubai, shatërvani më i madh në botë

Inagurohet në Dubai, shatërvani më i madh në botë
Foto: Reuters

Me drita shumënjgyrëshe dhe ujin që ngrihet në qiell, të enjten mbrëma, është inauguruar atraksioni më i ri dhe më uniku në mbarë Emiratet e Bashkuara Arabe, që ka siguruar menjëherë edhe rekordin botëror Guinness, si shatërvani më i madh në botë.

Ai ndodhet në Dubai dhe quhet “Shatërvani Palmë”.