Lëmsh

Një këlysh lind me ngjyrë të gjelbërt

Një këlysh lind me ngjyrë të gjelbërt
Foto: CNN

Si një fermer delesh, Cristian Malloci, mund të jetë mësuar me delet e zeza dhe qenin në kopenë e tij. Por, njëherë kur u fut në stallë, u befasua. Qeni i tij kishte lindur pesë këlyshë, katër prej tyre kishin ngjyrë të bardhë ndërsa i fundit, mashkulli, ishte mbuluar me lesh jeshil.

Fermeri Malloci i ka thënë CNN-it se këlyshi i me ngjyrë të pazakontë ka lindur në një kohë të vështirë, mirëpo do t’u sjellë fat.