Lëmsh

Lulet më të veçanta në kopshtin ndryshe të Dritan Gazhelit në Fushë Krujë

Lulet më të veçanta në kopshtin ndryshe të Dritan Gazhelit në Fushë Krujë

Tregtari nga Fushë Kruja, Dritan Gazheli është i dashuruar pas luleve. Pasioni për lulet i ka dhënë guximin atij të nxjerr lulet më të veçanta në botë.

” Janë bimë të nxjerra nga farat që dalin nga pjellnimi i një luleje nënë që shpërben për të vendosur polenin dhe të një luleje babë. Ka cilësitë e përbashkëta të përzierja të prindërve, si çdo krijesë që është hibrid i nënës dhe babait. Pra si njerëzit. Hibridet e mia janë unike i kam vetëm unë në botë“, thotë ai.