Lëmsh

Jetesa e tmerrshme e kafshëve të egra në një kopsht zoologjik, luanët vdesin urie

Jetesa e tmerrshme e kafshëve të egra në një kopsht zoologjik, luanët vdesin urie
Foto: Wildlife

Pamje të tmerrshme të jetesës së shtazëve janë parë në një kopsht zoologjik në Afrikë.

Kopshti zoologjik privat në Ouagadougou të Afrikës Perëndimore, është një vendbanim jashtëzakonisht mizor për shtazët që mbahen aty. Një organizatë e njohur që merret me kafshët e egra, ka inspektuar këtë kopsht dhe ka gjetur dhjetëra kafshë që jetojnë në mënyrë tejet të vështirë.