Lëmsh

Në një qytet në Itali nga muaji i ardhshëm shtëpitë do të shiten për 1 euro

Në një qytet në Itali nga muaji i ardhshëm shtëpitë do të shiten për 1 euro

Pandemia Covid-19 mund të ketë ndryshuar në mënyrë të pakthyeshme botën siç e njohim ne, por duket se ka disa gjëra në të cilat ende mund të mbështetemi.

Dhe disa qytete në Itali të cilat janë duke shitur shtëpi të braktisura me çmime të volitshme për të ndalur shpopullimin, është njëra nga to.