Lëmsh

Japonezët ndërtojnë aeroportin për udhëtime hapësinore

Japonezët ndërtojnë aeroportin për udhëtime hapësinore

Kullat cilindrike dhe çeliku dalin përmes paneleve diellore në çatinë e gjerë rrethore të qytetit Spaceport me katër kate futuriste.

Transporti hapësinor ngrihet nga një ishull në gjirin e Tokios, me rrokaqiejt e kryeqytetit të Japonisë, raporton CNN, transmeton Shqip.