Lëmsh

104-vjeçarja merr me qira një helikopter për ta vizituar familjen në veri të Danimarkës

104-vjeçarja merr me qira një helikopter për ta vizituar familjen në veri të Danimarkës

Margarethe Hansen 104-vjeçare, që jeton në një shtëpi të pleqve në Danimarkë afro 174 kilometra larg të birit të saj 82-vjeçar dhe nipërve, vendosi të marrë një helikopter me qira për t’i vizituar ata, shkruan agjencia AP.

Kjo pasi Hansen nuk mund të qëndrojë ulur në një veturë për një periudhë të gjatë kohore.