Lëmsh

Ndihma e prindërve, amerikanët krijuan tavolinat mësimore për fëmijët

Ndihma e prindërve, amerikanët krijuan tavolinat mësimore për fëmijët

Kur mësimet në distancë nisën të merrnin hov gjatë izolimit të pandemisë, shumë prindër në Shtetet e Bashkuara e kuptuan se fëmijët nuk kishin tavolina mësimi në shtëpi.

Kështu, prindërit si Mitch Couch i përvjelën mëngët dhe filluan krijimin e tavolinave mësimore, të cilat i dhuruan për fëmijët e lagjes.