Lëmsh

“Mayfly” emërohet insekti i vitit 2021

“Mayfly” emërohet insekti i vitit 2021
Foto: AP
 

Insekti danez “Mayfly” është zgjedhur “Insekti i Vitit 2021” nga një grup ndërkombëtar i entomologëve.

Insekti fluturon vetëm për disa ditë, çiftëzohet dhe lëshon vezët, shkruan AP.