Lëmsh

Cañada Reali, qyteti spanjoll që jeton në varfëri dhe terr

Cañada Reali, qyteti spanjoll që jeton në varfëri dhe terr
Foto: Ilustrim
 

Cañada Reali një qytet në jug të Madridit, është një nga lagjet më të varfra të Evropës. Pos kësaj, janë duke u përballur me mungesë të energjisë elektrike që nga dy tetori.

Saida Chadou, është një nga tetë mijë banorët e qytetit që është detyruar të përdorë qirinj çdo natë. Ajo ka një vajzë 3-vjeçare e cila rënkon nga një sëmundje e mushkërive dhe kërkon ndihmë mjekësorë.