Lëmsh

Banorët shpëtojnë tre elefantë që ishin bllokuar në moçal

Banorët shpëtojnë tre elefantë që ishin bllokuar në moçal
Foto: Daily Mail
 

Tre elefantë mbetën të bllokuar në një pellg të thellë moçalor në Indi, ndërsa për fatin e tyre të mirë, banorët i erdhën në ndihmë duke i shpëtuar.

Në një terren tejet të vështirë dhe kur bëhej fjalë për kafshët gjigante, banorët u detyruan të përdornin fadroma për t’i shpëtuar./ A2N