Lëmsh

Hetohet lotaria në Afrikë të Jugut, dalin numrat fitues në renditje nga 5 deri në 10

 

Lotaria nacionale në Afrikë të Jugut është duke u hetuar, pasi numrat fitues të xhiros së fundit ishin 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Xhiroja e fundit e PowerBall u mbajt dje. Dhe pasi kanë dal numrat në renditje të pazakontë, disa jug-afrikanë kanë thënë se është mashtrim dhe kanë nisur hetimet, shkruan BBC.