Lëmsh

102-vjeçarja që i mbijetoi gripit spanjoll mposhti koronavirusin për herë të dytë

102-vjeçarja që i mbijetoi gripit spanjoll mposhti koronavirusin për herë të dytë
 

Një rast i jashtëzakonshëm. Kështu mund të cilësohet ai i Angelina Friedmanit, e cila është prekur për herë të dytë nga COVID-19 dhe ka arritur ta tejkalojë.

Amerikania 102-vjeçarja i mbijetoi gripit spanjoll në vitin 1918 dhe po ashtu mposhti kancerin.