Lëmsh

Vogëlushja lind nga embrioni i ngrirë para 27 vjetësh

Vogëlushja lind nga embrioni i ngrirë para 27 vjetësh
 

Molly Gibson lindi në tetor të këtij viti nga një embrion i ngrirë prej 27 vitesh.

Embrioni i foshnjës së sapolindur ishte ngrirë në tetor të vitit 1992 dhe qëndroi në atë mënyrë deri në shkurt të vitit 2020, kur Tina dhe Ben Gibson nga Tenesi e adoptuan embrionin.