Lëmsh

Monoliti misterioz shfaqet për herë të tretë, tani në Kaliforni

Monoliti misterioz shfaqet për herë të tretë, tani në Kaliforni
 

Monoliti misterioz është shfaqur për herë të tretë, tani në Kaliforni.

Ditë më parë ai ishte zbuluar në Utah dhe në qytetin rumun, Piatra Neamt, transmeton KOHA.