Lëmsh

Trupi qiellor në orbitën e Tokës zbulohet se është një raketë 54-vjeçare

Trupi qiellor në orbitën e Tokës zbulohet se është një raketë 54-vjeçare
 

Administrata Kombëtare Aeronautike dhe Hapësinore e SHBA-së (NASA) njoftoi se trupi qiellor në orbitën e Tokës është një pjesë e një rakete të lëshuar në Hënë 54 vite më parë, transmeton AA.

Në një deklaratë nga NASA thuhet se trupi qiellor që u zbulua në shtator është pjesa e sipërme e raketës Centaur, e cila ka transportuar anije Surveyor 2 të dërguar në Hënë në vitin 1966.