Lëmsh

U dyshua për tumor, pacientit shqiptar i gjenden 300 larva në vesh

U dyshua për tumor, pacientit shqiptar i gjenden 300 larva në vesh
Alfred Aga
 

Shefi i shërbimit ORL pranë Spitalit Amerikan 1 në Tiranë, doktor Alfred Aga, ka treguar rastin e rrallë të një personi që u dyshua për tumor, por që më pas u zbulua se kishte në vesh larva.

Sipas doktorit, tashmë pacienti është mirë dhe nuk ka asnjë problem.