Lëmsh

Pamjet tregojnë çarje të shumta në ajsbergun më të madh në botë

Pamjet tregojnë çarje të shumta në ajsbergun më të madh në botë
Foto: BFSAI/CORPORAL PHILIP DYE
 

Një aeroplan i Forcave Ajrore Mbretërore ka arritur të nxjerrë fotografi të ajsbergut më të madh në botë.

Fotografitë tregojnë çarje të shumta, copa të panumërta të akullit që kanë rënë dhe ato që duken si tunele të cilat shtrihen përgjatë vijës së ujit.