Lëmsh

Vaksina anti-COVID sfidon rusët, u kërkohet të lënë alkoolin për dy muaj

Vaksina anti-COVID sfidon rusët, u kërkohet të lënë alkoolin për dy muaj
 

Autoritetet ruse kanë paralajmëruar qytetarët e tyre se nuk guxojnë të konsumojnë alkool për dy muaj para dhe pasi të marrin vaksinën anti-COVID, “Sputnik V”, shkruan “TheMoscowTimes”.

Sipas autoriteteve, rusët duhet të “jenë të pastër” kur të marrin vaksinën duke mos pirë alkool për dy javë, derisa pasi të marrin atë duhet të durohen edhe për 42 ditë.