Lëmsh

Mjeku nga Michigani thuhet se ua dhuroi spermën e tij qindra çifteve

Foto: Ilustrim
 

Një mjek nga Michigani thuhet se përdori spermën e tij për të pasur qindra foshnje me pacientë gjatë karrierës së tij 40-vjeçare. Ndonjëherë, kjo ndodhi edhe pa dijeninë e tyre.

Një grup i vëllezërve dhe motrave e kanë zbuluar këtë sekret pasi panë në një test online të ADN-së se përputhen gjenetikisht mes vete.