Lëmsh

Gruaja me Covid-19 largoi respiratorin, mjekët u befasuan për ndryshimin në shëndetin e saj

Foto: CNN
 

Familja e Rohnda Withem ishte gati t’i jepte lamtumirën familjares së tyre pasi mori vendimin që ta largonte nga respirator ku ishte duke marrë frymë derisa po luftonte me koronavirusin.

Mjekët thanë se shtetasja amerikane do të jetonte ndoshta edhe për disa orë, mirëpo kur ata e hoqën, ajo filloi të gjallërohej dhe të jepte shenja pozitive.