Lëmsh

Plan sekret për evakuimin e mbretëreshës në rast të trazirave për shkak të Brexitit

 

Janë krijuar plane sekrete për evakuimin e Mbretëreshës së Mbretërisë së Bashkuar dhe zyrtarëve të tjerë nga Londra, në rast se largimi nga BE-ja pa marrëveshje tregtare sjell trazira.

Ky plan është bërë para pandemisë, ku shumica e familjes mbretërore u larguan nga Londra për në shtetet tyre, përfshirë Mbretëreshën, e cila gjendet në kështjellën Windsor, raporton uebfaqja angleze metro.co.uk.