Lëmsh

Bankënota 20-dollarëshe që kushton afro 60 mijë dollarë

Bankënota 20-dollarëshe që kushton afro 60 mijë dollarë
 

Një bankënotë e rrallë 20-dollarëshe me një afishe bananeje në të, është aktualisht për shitje përmes “Heritage Auctions”, një shtëpi ankandi me bazë në Dallas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Koleksionistët e valutave po i kushtojnë vëmendje të madhe dhe po thyejnë rekordet e mëparshme të me ofertat e tyre, bën të ditur “Heritage Auctions”.