Lëmsh

Majmunët vjedhin gjërat personale të turistëve dhe u kërkojnë ushqim për t’ua kthyer

Majmunët vjedhin gjërat personale të turistëve dhe u kërkojnë ushqim për t’ua kthyer
Foto: Reuters
 

Majmunët që jetojnë në tempullin e Uluwatu në Bali të Indonezisë vjedhin qëllimisht gjëra nga turistët dhe i shfrytëzojnë ato për pazare, për të fituar ushqim, thotë një studim i fundit.

Sjellja e paprecedentë e majmunëve është vëzhguar nga hulumtuesit e Universitetit të Lethbridge në Kanadë, shkruan Daily Mail të shtunën.