Lëmsh

Për “faj” të Pablo Escobarit, Kolumbia “rrezikon të pushtohet nga hipopotamet”

Për “faj” të Pablo Escobarit, Kolumbia “rrezikon të pushtohet nga hipopotamet”
Foto: Reuters
 

Trafikanti i njohur i drogës, Pablo Escobar, mund të jetë vrarë në vitin 1993, por ndikimi i tij vazhdon edhe sot e kësaj dite. Nganjëherë në një mënyrë të papritur.

Hipopotamet e sjellur në Kolumbi si pjesë e kopshtit zoologjik privat të Escobarit, janë “edukuar” në mënyrë të sofistikuar saqë, zhvillimi i tyre po shkakton probleme serioze në mjedis dhe sigurinë njerëzore, njofton CNN.