Lëmsh

Burri “takohet” me kangurin, thotë se ndjeu frikë të madhe para tij

Burri “takohet” me kangurin, thotë se ndjeu frikë të madhe para tij
 

Një kangur i madh është parë duke u larë në një lum në Margaret të Australisë Perëndimore. Kopshtari Jackson Vincent u takua me të gjatë një shëtitje rutine përgjatë përroit të Boodjidupit.

Ai i tha The Telegraph se filloi të ndjehej i kërcënuar derisa kafsha e egër filloi t’i afrohej atij dhe qenit.