Lëmsh

Joe dhe Jill Biden do t’i marrin dy qentë e tyre në Shtëpinë e Bardhë

Joe dhe Jill Biden do t’i marrin dy qentë e tyre në Shtëpinë e Bardhë
 

Kur Joe dhe Jill Biden do të shkojnë në Shtëpi të Bardhë të mërkurën, në cilësinë e presidentit dhe zonjës së parë, ata do t’i marrin dy qenë të racës gjermane “shepherds”, Champ dhe Major.

Janë bërë katër vjet që kur qentë nuk kanë jetuar në Shtëpinë e Bardhë. Donald Trump ishte presidenti i parë që nuk ka mbajtur kafshë..