Lëmsh

Çifti feston 73 vjetorin e martesës duke u vaksinuar kundër COVID-19

Çifti feston 73 vjetorin e martesës duke u vaksinuar kundër COVID-19
 

Një çift në veri të Kentuckyt ka festuar përvjetorin e 73-të të martesës duke marrë vaksinën e parë anti-COVID, njofton agjencia AP.

Noel “Gene” Record 93-vjeçar dhe bashkëshortja e tij Virginia Record 91-vjeçare, kanë qenë në mesin e pacientëve të parë që janë vaksinuar në Cincinnati të martën nën Fazën 1B të Ohios, raporton “ËLËT-TV”. Fillimisht janë vaksinuar punonjësisht shëndetësorë.