Lëmsh

Autobusët në Londër kthehen në autoambulanca për pacientët me COVID

Foto: The Guardian
 

Stafi i Shërbimit Nacional të Shëndetësisë (NHS) në Britani po përgatitet të transportojë pacientët me COVID me dy autobusë të Londrës të shndërruar në autoambulanca të improvizuar, në një shenjë tjetër të ngarkesës së madhe që i ka shkaktuar pandemia sistemit shëndetësor në kryeqendër të Anglisë, raporton The Guardian.

Shumica e uleseve në autobusët janë larguar në mënyrë që të mund të transportohen katër pacientë, në tentim për të zbutur paksa presionin e madh në shërbimte e ambulancës në Londër dhe në spitale.