Lëmsh

Husky ngjyrë kafe e me sy të kaltër, qeni më i kërkuar në Instagram

Husky ngjyrë kafe e me sy të kaltër, qeni më i kërkuar në Instagram
 

Njihuni me Quoin, qenin husky ngjyrë çokollate. Ai mund të ngatërrohet me ndonjë ujk të egër për shkak të syve të kaltër dhe ngjyrës së pazakontë, por në fakt qeni është 100 për qind husky siberian.

Pamja e tij prej ujku të jep idenë e jetës së tij prej shtegtari. Aktualisht qeni është duke udhëtuar në rreth 48 shtete të Bashkuara të Amerikës me pronaren e tij Nikki në kërkim për një shtëpi të re.