Lëmsh

Parkingu më i shtrenjtë në Britani vlen sa një shtëpi

Parkingu më i shtrenjtë në Britani vlen sa një shtëpi
Foto: The Sun
 

Parkingu më i shtrenjtë i Britanisë në vlerë për 350,000 funte, mund të krahasohet me çmimin e një shtëpie të re në West Yorkshire.

Vendi i parkingut lëshohet me qira afatgjate, ka një grilë për të parandaluar dëmet që mund të vijnë nga jashtë, një roje dhe kamera sigurie, ka thënë agjenti i pasurive të patundshme, shkruan The Sun.