Lëmsh

Një grua spanjolle u kthye në shtëpi nëntë ditë pasi u shpall e vdekur

Një grua spanjolle u kthye në shtëpi nëntë ditë pasi u shpall e vdekur
 

Një grua 85-vjeçare, familja e së cilës besonte që ajo ka vdekur nga koronavirusi i ka befasuar ata duke u rikthyer në shtëpi, nëntë ditë pasi ishte varrosur, raportuan mediat të dielën.

Pas përzierjes së emrave, familja e Rogelia Blanco u informua se ajo ka vdekur nga COVID-19 më 13 janar dhe varrimi i saj ishte ditën tjetër, shkruan La Voz de Galica, shkruan Reuters.