Lëmsh

Gruaja që fitoi lotarinë prej 60 milionë eurosh thotë se numrat fitues i kishte parë ëndërr burri i saj

Gruaja që fitoi lotarinë prej 60 milionë eurosh thotë se numrat fitues i kishte parë ëndërr burri i saj
 

Pravatoudom, 57-vjeçare, ka luajtur lotari për dy dekada duke përdorur një set numrash të cilin burri i saj e kishte parë në ëndërr 20 vjet më herët. Në dhjetor, ëndrra e tij ishte bërë realitet kur gruaja e tij luajti me ata numra dhe fitoi xhekpot në vlerë prej 60 milionë dollarë.

Më 1 dhjetor, nëna e dy fëmijëve, e cila u pushua nga puna gjatë pandemisë, shkoi në bankë për të paguar disa fatura derisa burri i saj i mori tiketat, shkruan CNN.