Lëmsh

Me fitimet e 10 burrave më të pasur vetëm gjatë pandemisë, mund të blihen vaksina për të gjithë botën

Foto: Reuters
 

Pasuria e 10 burrave të pasur është rritur gjatë pandemisë për 540 miliardë dollarë, ka gjetur Oxfam.

Kjo shumë do të ishte e mjaftueshme për të parandaluar varfërinë tek secili njeri në botë që mund të pësonte nga virusi dhe që t’ua paguajnë vaksinën kundër tij të gjithëve.