Lëmsh

Dhjetëra persona infektohen me koronavirus në ditëlindjen e maces

 

Një ndejë ditëlindjeje e organizuar për një mace, qoi në shpërthimin e COVID-19 që infektoi më shumë se dhjetë persona.

Sipas gazetave “The Sun” dhe “Newsweek”, ndeja e ditëlindjes së kafshës shtëpiake kishte zënë vend në Santo Domingo të Kilit, dhe mbi dhjetë mysafir të ftuar kanë rezultuar pozitiv pas testimit për koronavirus. Ndjekësit e ditëlindjes së maces më pas i kishin infektuar edhe anëtarët e tjerë të familjes dhe miqtë e tyre.