Lëmsh

Një çift lesbikesh kërkoi edhe një fëmijë, i mirëpriti pesënjakët

Një çift lesbikesh kërkoi edhe një fëmijë, i mirëpriti pesënjakët
 

Një çift lesbikesh që kërkoi edhe një fëmijë, u bë edhe me pesë vajza.

Heather Langley, 39-vjeçare dhe partnerja e saj Priscilla Rodriguez, 35-vjeç, të dyja nga Texasi, mirëpritën para pak ditësh pesënjaket e tyre: Hadley, Reagan, Zariah, Zylah dhe Jocelyn, shkruan Metro të mërkurën.