Lëmsh

Përdoruesja e TikTokut tregon një mënyrë të pastrimit të rrobave, komentuesit e “kritikojnë”

 

Një përdoruese e rrjetit social TokTok ka arritur mijëra shikime në një video ku duket duke u pastruar rrobat e saj me një proces fare të thjeshtë.

Araceli Jimenezi është përdoruese e madhe e këtij rrjeti dhe publikon video të shumta. Kjo e fundit ka bërë bujë të madhe. Ajo publikoi video kur u mësuar miqve të saj sesi të pastrohen rrobat në mënyrë të thjeshtë, me pak zbutës rrobash, ujë dhe ngjyrosës. Kjo metodë sipas saj, do i mbaj rrobat e pastra dhe me aromë të mirë.