Lëmsh

Kopja e veturës së “Batmanit” do të hidhet në ankand për 30 mijë funta

 

Vetura kopje e veturës së famshme “Batmobile” që është përdorur në filmin e Betmenit me aktor kryesor Michael Keaton do të hidhet në ankanda për tu shitur me një çmim prej 30 mijë funtash.

Vetura është një kopje identike e veturës që ishte përdorur në dy filma të Betmenit në vitin 1989 dhe në vitin 1992.