Lëmsh

Burri kthehet në burg, donte “pushim” nga njerëzit me të cilët ishte bashkizoluar

 

Një burrë që kërkohej nga policia është dorëzuar në West Sussex të Anglisë për të shmangur qëndrimin në izolim me njerëzit me të cilët jetonte.

Burri, identiteti i të cilit s’është zbuluar, është dorëzuar vullnetarisht në polici, duke thënë se shpreson të “marrë pak qetësi dhe paqe”.