Lëmsh

Blerjet në internet u ndihmojnë të moshuarve ta kalojnë më lehtë izolimin

Blerjet në internet u ndihmojnë të moshuarve ta kalojnë më lehtë izolimin
Foto: AP
 

86-vjeçarja Paula Mont ka filluar blerjen online pas qëndrimit në shtëpi për shkak të masave kufizuese për t’u mbrojtur nga COVID-19.

Interneti është bërë një lidhje kyçe me botën e jashtme gjatë pandemisë. Pandemia i ka motivuar shumë prej njerëzve që kanë qenë në izolim të kryejnë blerje online, ushqime dhe gjëra të tjera.