Lëmsh

E bleu vazon për 35 dollarë, tash pritet ta shesë për gjysmë milioni

 

Një vazo e vogël me lule e blerë në Connecticut për vetëm 35 dollarë është identifikuar si një artefakt antik kinez jashtëzakonisht i rrallë i shekullit XV.

Vazoja e cila përmban motive me zambak dhe shegë u porosit fillimisht nga gjykata perandorake e Kinës gjatë dinastisë Ming.