Lëmsh

Polici 91-vjeçar ende në detyrë

Polici 91-vjeçar ende në detyrë
 

56-vjet me forcat e rendit, tash oficeri Smith është një nga policët më të vjetër në SHBA.

Ai është 91-vjeç dhe ende vazhdon të shërbejë në Arkansas.