Lëmsh

Shkretëtira e Bardhë, peizazhi i jashtëzakonshëm i Egjiptit

Shkretëtira e Bardhë, peizazhi i jashtëzakonshëm i Egjiptit
 

Egjipti, vendi i njohur për piramidat dhe për vendpushimet luksoze si në Mesdhe ashtu edhe në Detin e Kuq, shpesh neglizhohet për një nga peizazhet më spektakolare, Parkun Kombëtar të Shkretëtirës së Bardhë.

Udhëtimet në Shkretëtirën Perëndimore të Egjiptit janë bërë, së fundmi, më popullore për vendasit dhe turistët, të cilët krahas pamjes mahnitëse shijojnë edhe aktivitete apo sporte të ndryshme në shkretëtirë.